اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد سفر وزیر امور خارجه به باکو ادعای ماکرون؛ روسیه به‌دنبال صلح نیست اقدام دیپلماتیک مصر برای بازگرداندن همکاری ایران و آژانس

خطوط ارتباط نظامی میان آمریکا و چین بسته شده است

یک مقام ارشد کاخ سفید گفته خطوط ارتباطی میان ارتش‌های آمریکا و چین بسته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا امروز جمعه گفت که خطوط ارتباطی میان ارتش چین و ارتش آمریکا «متاسفانه» بسته شده است.

 

به نوشته رویترز، کربی درباره رایزنی‌های بین مقام‌های آمریکا و چین بعد از سرنگونی یک فرند بالن چین گفت: «متاسفانه خطوط نظامی باز نیستند و این چیزی است که ما واقعاً دوست داریم آن را اصلاح کنیم.»

 

جان کربی درباره لغو شدن سفر وزیر خارجه آمریکا به چین هم گفت که الان «وقت مناسبی» برای سفر آنتونی بلینکن به چین نیست.

 

سانه‌های آمریکا روز ۱۵ بهمن‌ماه گزارش دادند که ارتش این کشور یک فروند بالن چین را سرنگون کرده است. آمریکا ادعا کرده این بالن تجسسی و مشغول گردآوری اطلاعات بوده در حالی که چین این ادعا را رد کرده و گفته که این بالن برای تحقیقات آب و هوایی بوده و به صورت تصادفی وارد حریم هوایی آمریکا شده است.

 

از آن روز به بعد مقام‌های آمریکایی مدعی رصد و سرنگونی اشیای پرنده جدیدی بر فراز آمریکا شده‌اند. در همین راستا پنتاگون یکشنبه گذشته اعلام کرد جنگنده‌های ارتش آمریکا یک شیء هشت ضلعی را بر فراز دریاچه هورون در میشیگان ساقط کردند که جدیدترین مورد از زمانی بود که یک بالن چینی نیروهای امنیتی آمریکای شمالی را در حالت آماده‌باش قرار داد.

 

این چهارمین شیء پرنده بود که در کمی بیش از یک هفته توسط موشک‌های آمریکایی بر فرار آمریکای شمالی سرنگون شد. چین گفته درباره سه شیء پرنده‌ای که اخیراً توسط ایالات متحده سرنگون شد، اطلاعی ندارد.

 

یک سخنگوی وزارت خارچه چین روز دوشنبه در نشست خبری ضمن رد ادعاهای اخیر واشنگتن درباره ارسال بالن جاسوسی چین به حریم هوایی آمریکا، اعلام کرد که واشنگتن طی یک سال اخیر بیش از ۱۰ بالن جاسوسی به چین فرستاده است.

 

اظهاراتی که واکنش جان کربی را در پی داشت و آن را «نادرست» خواند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار